За Нас

Здравейте, аз съм Галя
и нямам търпение да организирам Вашия специален празник!

Сватбена агенция „Галиани Стил“ е израз на моята дългогодишна мечта да помагам на хора като теб да направят своето тържество прекрасно и неповторимо. Имам безброй идеи, хъс и амбиция да дам всичко от себе си, за да работя това, което е страст за мен от дълги години – организиране и декориране на тържества от всякакъв род. Работя с широк екип от професионалисти в различни направления, за да мога да предложа различна гама от услуги. Фризьори, гримьори, музиканти, доставчици на цветя или платове, сладкари и готвачи – това са малка част от хората, които ти вероятно няма да срещнеш, но те ще имат своя принос за твоя специален ден!

Какво можеш да очакваш от мен

  • Много идеи, които ще обсъдим заедно, за да създадем Твоя празник!
  • Целеустременост – ако имаш желания, които не се вписват в обичайния списък с нещица, които предлагам на моите клиенти – не се притеснявай! Аз ще направя всичко възможно да постигна това, което искаш.
  • Отговорност – организацията на един празник е много интересна и забавна, но от мен можеш да очакваш и стриктно спазване на срокове и поети ангажименти.
  • Организация на ниво – изграждане на концепция за специалния ден, избор на доставчици и подизпълнители, планиране на задачите преди и по време на важния ден, справяне с неочаквани ситуации или проблеми – моята задача е да улесня Теб и твоето семейство или компания, за да се забавлявате, а не да мислите за досадни подробности.

С какво се занимаваме в “Галиани стил“?

  • Планиране, организиране и декориране на сватби, кръщенета, рождени дни и други семейни празници.
  • Организация на корпоративни тържества и други фирмени събития – коледно парти, тържество за 8-ми март, конференции и др.

Нашите предимства

  • Индивидуален подход към всеки клиент – защото осъзнаваме, че всеки има различни надежди, очаквания и характер. Нашата цел е да опознаем клиентите си и да им предложим идеи и концепция, които работят за тях. Всеки проект за нас е ново начало.
  • Гъвкавост – колкото и внимателно да се планира едно събитие, винаги може да има изненади. И ние сме готови да реагираме, дори и в последния момент! Стараем се да работим с различни доставчици и подизпълнители, за да можем да предложим решения, които се доближават максимално до Вашите идеи.
  • Стил – не искаме да ти предложим каквото и да е! Искаме да ти предложим най-доброто.
  • Стриктно спазване на графика и постоянна връзка с клиента – нашата цел е клиентът да се чувства спокоен и информиран.
Празнувай с „Галиани Стил“!

Ще се радвам да отговоря на всички Ваши въпроси!  Пишете ми: info@galianistyle.com  Обадете ми се : 0882 482 147