Блог

Твоята сватба мечта в InterContinental Sofia!

Previous Next

= Изтекла оферта! Свържете се с нас, за да научите нашите актуални предложения! =

Незабравимо изживяване в центъра на София! Запази зала за твоето сватбено тържество в InterContinental Sofia до 31 януари 2019 чрез Galiani Style и се възползвай от специалната ни промоционална оферта за -10% отстъпка за празнично декориране на зала.

Мечтаеш ли за изискана сватба в една от най-търсените локации в самия център на столицата? Какво по-добро място от хотел InterContinental Sofia! Просторна зала за тържества с капацитет до 130 човека, прекрасен модерен интериор, ненадминато сватбено меню и чудесно обучен персонал - това са само част от предимствата на InterContinental Sofia! А ако добавим и организация от Galiani Style, можем да очакваме една наистина приказна сватба! И не на последно място – ключовата локация и вдъхновяващи гледки от хотела улесняват организацията на сватбения ден и предоставят чудесни възможности за сватбени фотосесии в сърцето на столицата!

Всяко вълшебство започва от вълшебно място... И ако мястото е InterContinental Sofia, ние обещаваме да влезем в ролята на незабележими вълшебници, които ще направят вашия сватбен ден неповторим! От поканите за сватбата, декорацията на залата, координацията с гостите, кумовете и младоженците, организацията на тържеството, цветята, фото и видеозаснемането - до музиката и последното парче торта преди заминаването на младоженците! Дори бихме могли да помогнем за запазване на билети за сватбеното ви пътешествие.

Промоционалната оферта важи до 31 януари 2019г. Обадете се сега, за да може да запазите желания от Вас ден!

 

Свържете се с нас директно на:

+359 882 482 147

или ни изпратете имейл на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ще се радвам да отговоря на всички Ваши въпроси!  Пишете ми: info@galianistyle.com  Обадете ми се : 0882 482 147